Beoordelingen

Rolf uit: Rotterdam

27/11/2019
10

Onvergetelijk om samen mee te maken

Gezien hoe mooi Nederland is. Alles was goed geregeld. Super fijne piloot.

Aanbeveling: Ja

Mark uit: Kolster

24/11/2019
10

De ervaring van mijn leven!!!

Dit is een sensationele ervaring om zelf in een helicopter met een stuurknuppel, pedalen en lifthandle te mogen sturen. Goede en duidelijke instructies gekregen. Na uitgebreide instructies zijn we gaan vliegen en mocht je zelf het toestel leren beheersen. Na 20 minuten weer veilig terug op aarde. De moeite waard om eens te proberen.

Aanbeveling: Ja

Sylvian uit: Meppel

02/08/2019
10

Fijne samenwerking en goede voorbereiding, onze klant was super tevreden!

Voor een bruiloft een helikopter mogen boeken, het was allemaal netjes geregeld en de medewerkers van 123helikoptervluchten namen rustig de tijd voor het bruidspaar en de gasten. Zeker een aanrader!

Aanbeveling: Ja

Coen van Oostrum uit: Woerden

18/07/2019
8

Prachtige vlucht gemaakt.

De vluchten waren erg spectaculair en de medewerkers waren erg servicegericht. De vluchten waren ook goed georganiseerd. Minpuntje was dat de helikopter ruim een kwartier later op bestemming was.

Aanbeveling: Ja

Jarco uit: Zegveld

18/07/2019
9

Geweldig

Het was super gaaf en goed geregeld. Echt genieten!

Aanbeveling: Ja

Piet uit: Zegveld

17/07/2019
6

Indrukwekkend mooi vanuit de lucht

Jammer dat de helicopter ca. 20 minuten te laat op de opstaplokatie verscheen. Eenmaal opgestegen was de vlucht fantastisch !!

Aanbeveling: Ja

Ariën uit: Omgeving Woerden

15/07/2019
10

Een geweldige vlucht

Ik heb tijdens het zomerfeest in mijn dorp een rondvlucht gemaakt boven de omgeving waar ik woon. Alles was goed geregeld en de vlucht beviel mij uitstekend. De piloot maakte op mijn verzoek nog even een extra rondje boven het spoor zodat ik nog eventjes een trein kon fotograferen. Altijd leuk als ze op verzoekjes ingaan :-)

Aanbeveling: Ja

gertjan uit: zegveld

12/07/2019
9

t was echt top, mooie vlucht, leuke en ontspanne sfeer

top

Aanbeveling: Ja

Danny uit: Zegveld

12/07/2019
8

Goede service

Super leuk, aardige mensen. Kon aangeven wat je wou zien. Vond het een leuke ervaring.

Aanbeveling: Ja

Roy uit: Zegveld

12/07/2019
10

Goede service

Een hele mooie vlucht gehad en ze waren zeer vriendelijk

Aanbeveling: Ja

 

DutchEnglishGerman
WhatsApp chat