Beoordelingen

Roelof Borms uit: HEEMSKERK

24/07/2021
10

Goede service

Na enige onduidelijkheid over de voucher is dit in overleg met Wilfred prima opgelost. Een bedrijf dat service nog in het vaandel heeft!!

Aanbeveling: Ja

Remco uit: Amsterdam

11/11/2020
10

Fantastische ervaring!

Dankzij de professionele bemiddeling van Wilfred hebben we een topdag gehad bij Helicentrum Lelystad. Thanks!!!

Aanbeveling: Ja

Raymond uit: Almelo

07/11/2020
10

Gewoon geweldig

Een hele mooie ervaring. Het contact liep soepel. Daar aangekomen werden we perfect begeleid. Ik was als laatste aan de beurt. Toen hebben we gevraagd of we een vlucht voor onze zoons er achteraan konden boeken. En ja, dat was ook zo geregeld. Een onvergetelijke dag.

Aanbeveling: Ja

Laura uit: Nijmegen

07/11/2020
10

Onvergetelijke ervaring

Ik had mijn man een helikoptervlucht cadeau gedaan voor zijn 55 verjaardag. Na een uitgebreide uitleg kon hij ‘zelf’ de helikopter besturen. Het was een fantastische ervaring om nooit te vergeten. Enorm bedankt voor de tijd die je ons hebt genomen.

Aanbeveling: Ja

Joyce uit: Amsterdam

07/11/2020
10

Super mooie ervaring!

Heel leuk met mijn nichtje van zes deze vlucht gedaan,erg mooi en goede uitleg. Gezellig!

Aanbeveling: Ja

Khalid uit: Leiden

30/10/2020
9

Zeer tevreden

Hele aardige piloot en goed geholpen. Hele mooie ervaring rijker.

Aanbeveling: Ja

Jack Grevel uit: Klundert

26/10/2020
10

Perfecte vlucht..

Perfecte vlucht met een goede en leuke piloot, met verstand van zaken.

Aanbeveling: Ja

Gijs Ender uit: Biddinghuizen

14/10/2020
9

een unieke ervaring om de woonomgeving vanuit de lucht te zien

Alles, van af het instappen en warm draaien tot aan het landen en wachten tot de propellers stil waren, was een feest voor onze kleinzonen

Aanbeveling: Ja

Jos uit: Balkbrug

08/10/2020
10

Netjes te woord gestaan

Had wat vragen en deze zijn netjes beantwoord. Ik hoop dat we het nieuwe jaar goed kunnen beginnen.

Aanbeveling: Ja

Ronald uit: Winssen

18/09/2020
10

Rondvlucht Airbus EC120B helikopter 123 helikoptervluchten

Zaterdag 12 september een rondvlucht gemaakt vanuit Winssen over Nijmegen met de Airbus EC120B helikopter PH-ECE uitgevoerd door Heli Holland. 15 minuten "vlogen" voorbij. Prima verzorgd. Goede uitleg. Speciale ervaring. Voor herhaling vatbaar. Ook vorig jaar heb ik vanuit Winssen een helikopter rondvlucht gemaakt.

Aanbeveling: Ja

 

DutchEnglishGerman
WhatsApp chat